Adela Popescu, însărcinată în 4 luni, a făcut un top 3 de nume pentru cel de-al treilea băiat

 Adela Popescu, însărcinată în 4 luni, a făcut un top 3 de nume pentru cel de-al treilea băiat

Adela Popescu este însărcinată în patru luni cu cel de-al treilea băiețel, iar săptămâna trecută le-a cerut ajutorul telespectatorilor emisiunii „Vorbește lumea”, pe care i-a rugat să vină cu propuneri de nume.

Vedeta a spus că nu-și dorește unul sofisticat și singura condiție este ca numele să înceapă cu litera A.

Adela și soțul ei, Radu Vâlcan, mai au doi băieți, care se numesc Andrei și Alexandru. Propunerile nu au întârziat să apară, iar Adela a făcut un top 3 și a intrat în direct prin Skype, în emisiune, pentru a le transmite colegilor care sunt numele care au rămas în cursa finală.

“Vă prezint cele trei nume care au intrat în finală, la sugestia telespectatorilor. Ele și-au găsit locul după ce am fost de acord și eu și soțul. Trebuie să fie și el de acord, cu numele lui trebuie să rimeze. Primul este Achim. Doar că eu când mă gândesc la Achim, mă gândesc la băiatul Antoniei, sau la cel al Cătălinei și al lui Paul Ipate. A doua variantă este Anton, doar că rimează cu beton. Și ne mai place Adrian, dar nu știu dacă va fi un copil minune. Eu gândesc totul în porecle. Nu știm ce să facem. (…) Încă aștept să mi se arate numele într-un vis”, a spus Adela Popescu.

Sursa : stirileprotv.ro