CNSU a permis continuarea studiilor cu prezenţă fizică la şcoală pentru elevii din anii terminali

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă (CNSU) a decis, vineri seară, că este permisă continuarea studiilor cu prezenţă fizică la şcoală pentru elevii din anii terminali, chiar şi în localităţile din scenariul roşu.

 

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a adoptat, în şedinţa de vineri seară, Hotărârea numărul 15.

”Pe lângă actualizarea listei statelor şi zonelor considerate ca fiind cu risc crescut epidemiologic, CNSU a decis ca este permisă continuarea studiilor cu prezenţă fizică la şcoală pentru elevii din anii terminali, în condiţiile stabilite prin ordin comun al ministrului educaţiei şi al ministrului sănătăţii, dar doar în zonele unde incidenţa cumulată la 14 zile nu depăşeşte 6 la mia de locuitori”, a transmis CNSU.

Ministrul Educaţiei a cerut CNSU să analizeze modificarea scenariilor

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a solicitat Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă să analizeze modificarea scenariilor astfel încât să fie permisă prezenţa fizică la cursuri pentru elevii din clasele terminale.

Citeste intreaga stire pe : https://stirileprotv.ro/educatie/ministrul-educatiei-a-cerut-sa-fie-permisa-prezenta-fizica-la-cursuri-pentru-elevii-din-clasele-terminale.html