Bill Gates, despre când va reveni lumea la normal în 2021: Primele efecte pozitive ale vaccinării în masă se vor vedea în primăvară!

 Bill Gates, despre când va reveni lumea la normal în 2021: Primele efecte pozitive ale vaccinării în masă se vor vedea în primăvară!

Bill Gates visiting Berlin to present the Bill & Melinda Gates Foundation at BASE_camp., Image: 176701338, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: – / Wenn / Profimedia

Miliardarul Bill Gates este de părere că vaccinarea în masă este un punct-cheie în ceea ce privește revenirea la normal a lumii.

Bill Gates a donat zeci de milioane de dolari luptei științifice împotriva coronavirusului prin intermediul Fundației sale Gates. Dar al doilea cel mai bogat om din lume crede că lucrurile se vor îmbunătăți anul viitor. Într-o postare de pe site-ul său, Gates este de părere că până în primăvara anului viitor vom începe să vedem efectele pozitive ale vaccinării în masă, punctând că până în vară „viața va fi mult mai aproape de normal decât este acum”.

Gates crede că trebuie să mulțumim științei pentru perspectiva că lucrurile își vor reveni la normal după anul teribil prin care a trecut întreaga omenire.

Efectele pozitive ale vaccinării în masă, de la începutul lui 2021

Vaccinurile, precum și perspectiva pozitivă pe care o oferă efectele sale, reprezintă principalul motiv pentru care Gates este optimist. Nu numai că avem trei vaccinuri care aparent funcționează foarte bine (Pfizer, Moderna și AstraZeneca), darexistă și multe vaccinuri similare în curs de dezvoltare.

Citeste intreaga stire pe : https://www.gandul.ro/coronavirus/bill-gates-despre-cand-va-reveni-lumea-la-normal-in-2021-primele-efecte-pozitive-ale-vaccinarii-in-masa-se-vor-vedea-in-primavara-19562205