Noile reguli ce intră în vigoare de luni în București, din cauza numărului mare de îmbolnăviri

 Noile reguli ce intră în vigoare de luni în București, din cauza numărului mare de îmbolnăviri

Este oficial. Bucureştiul intră cu tot cu reguli în scenariul roşu pentru 14 zile din cauza numărului tot mai mare de îmbolnăviri.

Duminică, din cele peste 3.200 de cazuri noi raportate la nivel naţional 664 au fost înregistrate în capitală. Aşadar, cu doar o zi înainte de 8 Martie toate rezervările făcute la restaurant vor fi anulate. Se suspendă şi spectacolele. Preşcolarii şi elevii din clasele primare vor participa în continuare la cursuri în clasă, însă cei de a 8-a şi a 12- vor avea ore în sistem hibrid: jumătate în şcoală, jumătate online.

La miezul nopţii restaurantele sălile de spectacole din teatre şi cinematografe şi sălile de jocuri de noroc se închid pentru 14 zile. La fel se va întâmpla în cazul cafenelelor, barurilor şi cluburilor.

Aşa că sâmbătă seară unii au petrecut mai mult decât le-a permis legea. Şi după ora închiderii, puţini s-au lăsat duşi spre case şi au făcut noapte albă sub ochii agenților de poliție.

Femeie: ”Şi dacă se vor închide, oamenii nu vor sta în case″.

Citeste intreaga stire pe : https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/restrictii-noi-in-bucuresti-noile-reguli-ce-intra-in-vigoare-de-luni.html