Dosar penal pentru omor la Spitalul din Sibiu, unde mai mulţi pacienţi cu COVID-19 ar fi fost sedaţi şi legaţi de pat

 Dosar penal pentru omor la Spitalul din Sibiu, unde mai mulţi pacienţi cu COVID-19 ar fi fost sedaţi şi legaţi de pat

Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu se va autosesiza cu privire la cazul pacienţilor cu COVID-19 care erau sedaţi şi legaţi de pat. În acest caz va fi deschis un dosar penal de cercetare pentru omor, după cum a anunţat primprocurorul Ion Veşteman.

Un fost asistent medical din Spitalul Judeâean Sibiu a făcut o serie de dezvăluiri cu privire la neregulile de secţia ATI de COVID-19, care s-au intensificat în ultimul timp. Potrivit Turnul Sfatului, în cazul neregulilor de la Sibiu au fost deschis un dosar penal pentru omor.
„Acum am ieșit din biroul procurorului, l-am pus în temă cu informațiile și va face sesizarea din oficiu. Suntem în faza incipientă, însă este cert că ne vom sesiza din oficiu în acest caz. Decizia a fost luată în urma apariției articolului din Turnul Sfatului„, a declarat primprocurorul Ion Veşteman.

Dezvăluiri halucinante din secţia ATI de COVID-19 a Spitalului Judeţean

Un cadru medical care a lucrat în Spitalulu Judeţean din Sibiu a povestit pentru sursa citată mai sus cum toate persoanele care ajung în secţie, cu insuficienţă respiratorie, sunt sedate încă din primele ore.

Citeste intreaga stire pe : https://www.antena3.ro/actualitate/dosar-penal-pentru-omor-in-urma-dezvaluirilor-de-la-spitaulul-din-sibiu-unde-mai-multi-pacienti-cu-595379.html