”Încă nu cred asta!” Doliu în showbiz, din nou. Dan Negru, dărâmat de dispariția lui

 ”Încă nu cred asta!” Doliu în showbiz, din nou. Dan Negru, dărâmat de dispariția lui

După ce în această dimineață s-a aflat faptul că lumea muzicală este în doliu și asta pentru că celebrul Adi Bărar s-a stins din viață, acum Dan Negru reacționează. Prezentatorul de la Antena 1 s-a arătat dărâmat de vestea dispariției lui.

Vestea morții lui Adi Bărar a luat pe toată lumea prin surprindere și nimănui nu i-a venit să creadă că o așa mare stea s-a stins la o săptămână după ce a fost diagnosticat cu virusul ucigaș din China.

Fondatorul cele mai ascultate trupe, Cargo, a fost diagnosticat cu noul coronavirus, însă, după o luptă de câteva zile, se pare că virusul a fost mai puternic decât organismul artistului ajuns la 61 de ani. Astfel că medicii care l-au îngrijit au fost nevoiți să constate decesul acestuia. Trista vestea a fost dată prin versuri chiar de colegii săi.

Citeste intreaga stire pe : https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/inca-nu-cred-asta-doliu-in-showbiz-din-nou-dan-negru-daramat-de-disparitia-lui-foto-249388.html?utm_source=Website&utm_medium=antena-3-home-2-stiri&utm_campaign=RSS