”Încă nu cred asta!” Doliu în showbiz, din nou. Dan Negru, dărâmat de dispariția lui

După ce în această dimineață s-a aflat faptul că lumea muzicală este în doliu și asta pentru că celebrul Adi Bărar s-a stins din viață, acum Dan Negru reacționează. Prezentatorul de la Antena 1 s-a arătat dărâmat de vestea dispariției lui.

Vestea morții lui Adi Bărar a luat pe toată lumea prin surprindere și nimănui nu i-a venit să creadă că o așa mare stea s-a stins la o săptămână după ce a fost diagnosticat cu virusul ucigaș din China.

Fondatorul cele mai ascultate trupe, Cargo, a fost diagnosticat cu noul coronavirus, însă, după o luptă de câteva zile, se pare că virusul a fost mai puternic decât organismul artistului ajuns la 61 de ani. Astfel că medicii care l-au îngrijit au fost nevoiți să constate decesul acestuia. Trista vestea a fost dată prin versuri chiar de colegii săi.

Citeste intreaga stire pe : https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/inca-nu-cred-asta-doliu-in-showbiz-din-nou-dan-negru-daramat-de-disparitia-lui-foto-249388.html?utm_source=Website&utm_medium=antena-3-home-2-stiri&utm_campaign=RSS