Monica Pop, acuzaţii grave. Cine e de vină pentru răspândirea covid-19. “Criminal”

 Monica Pop, acuzaţii grave. Cine e de vină pentru răspândirea covid-19. “Criminal”

Monica Pop a făcut acuzații grave. Medicul a dezvăluit cine este de vină, din punctul ei de vedere, de răspândirea noului coronavirus și îmbolnăvirea multor oameni de COVID-19, în România. Doctorul a precizat că unul dintre motivele importante ale creșterii numărului de infecții este trecut cu vederea.

Monica Pop, despre cine e de vină pentru răspândirea coronavirusului, în România

Mai exact, Monica Pop a spus că mulți români care au încercat să se protejeze și să îi protejeze pe ceilalți de infectarea cu noul coronavirus au fost păcăliți. Cum așa? Pe piața din România au ajuns milioane de măști neconforme. Astfel, multe persoane au crezut că sunt la adăpost cu aceste accesorii pe care le-au cumpărat, dar au ajuns să se îmbolnăvească sau chiar să moară din cauza COVID-19.

”S-a trecut cu vederea?!!!! Cine răspunde pentru milioanele de măști neconforme?! Nu s-a auzit să fi fost retrase! Le poartă încă mulți! Cum știm că achizițiile astea nu continuă, punând în pericol sănătatea și chiar viețile românilor!?! Zădărnicirea combaterii bolii, nu?! Masca e necesară! Protejează însă doar dacă e conformă! Că populația, în marea ei majoritate poartă mască, e clar. Însă unele, s-a constatat și anunțat că NU au calitățile necesare pentru a proteja! S-a luat vreo măsură? Au fost retrase? NU?! Atunci, E UNUL DIN MOTIVELE foarte SERIOASE ALE CREȘTERII numărului de INFECȚII!”, a scris Monica Pop, pe pagina ei de Facebook.

Citeste intreaga stire pe : https://www.impact.ro/monica-pop-acuzatii-grave-cine-e-de-vina-pentru-raspandirea-covid-19-criminal-147758.html?utm_source=Antena+3&utm_medium=website&utm_campaign=fidmee