Nouă preoți din Vaslui, amendați pentru că ar fi mers la o petrecere. “A fost slujbă de binecuvântare a localului”

 Nouă preoți din Vaslui, amendați pentru că ar fi mers la o petrecere. “A fost slujbă de binecuvântare a localului”

Nouă preoţi din Vaslui, printre care şi înalţi ierarhi din judeţ, care ar fi petrecut luni seară, în plină pandemie, într-un local din Bârlad, au fost luaţi la întrebări de poliţişti.

Fețele bisericeşti au susţinut că, de fapt, au…sfinţit localul recent deschis. Preoţii, dar şi cei care participau la petrecere, au fost amendaţi cu 6500 de lei pentru nerespectarea măsurilor de protecţie anti-covid.

În plină pandemie de coronavirus, activităţile restaurantelor din municipiul Bârlad, judeţul Vaslui, sunt suspendate, din cauza numărului tot mai mare al cazurilor de infecţie cu Sars Cov 2. Supriză, însă. Cine a trecut, aseară, după ora 20, pe lângă un restaurant recent deschis în inima oraşului Bârlad a fost surprins să vadă multă agitaţie. Iar actorii principali au fost nouă preoţi, care ar fi chefuit ore în şir, după cum spun martorii. Rând pe rând, în imagini se văd cum preoţii intră în local, fără să poarte măşti de protecţie, aşa cum cere legea. Petrecerea, însă, a fost întreruptă de poliţişti. La evenimentul privat a fost invitat şi episcopul de Huşi, preotul Ignatie, care a părăsit însă localul înainte să apară oamenii legii.

Citeste intreaga stire pe : https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/noua-preoti-din-vaslui-amendati-pentru-ca-ar-fi-mers-la-o-petrecere-a-fost-slujba-de-binecuvantare-a-localului.html