DSP investighează decesul unui bărbat vaccinat cu o doză de ser AstraZeneca, din lotul cu probeme

 DSP investighează decesul unui bărbat vaccinat cu o doză de ser AstraZeneca, din lotul cu probeme

Direcţia de Sănătate Publică Gorj s-a sesizat şi deschide o anchetă pentru a cerceta dacă doza de vaccin AstraZeneca din lotul cu probleme a contribuit la decesul unui bărbat în data de 1 martie, fratele unui cunoscut medic din Târgu Jiu.

Ioan Barbu, fratele medicului Letiţia Barbu, a decedat în data de 1 martie, în jurul orei 8:00, în timp ce se afla la serviciu, la scurt timp după ce se vaccinase cu o doză de vaccin de la AstraZeneca, din lotul cu probleme, potrivit News.ro, care citează presa locală.

Directorul DSP Gorj spune că nu există o legătură între vaccin și decesul bărbatului.

„Pot sa vă spun că a fost, într-adevăr, vaccinat cu o doză din lotul acesta cu probleme. Nu s-a constatat între cauza decesului și vaccin nicio relație de cauzalitate”, a declarat directorul DSP Gorj, Narcis Stoian, pentru Libertatea.

Bărbatul de 47 de ani s-a prezentat la centrul de vaccinare din Bumbeşti-Jiu, pe 28 februarie, unde i s-a administrat prima doză de ser Oxford/AstraZeneca.

Citeste intreaga stire pe : https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/barbat-decedat-dupa-vaccinarea-cu-o-doza-de-ser-astrazeneca-din-lotul-cu-probeme-dsp-gorj-nu-s-a-constatat-o-legatura.html