Cât costă să petreci sărbătorile de Paște într-un castel din Transilvania sau în Delta Dunării

 Cât costă să petreci sărbătorile de Paște într-un castel din Transilvania sau în Delta Dunării

Dacă anul trecut de Paște ne aflam în stare de urgență, anul acesta foarte mulți vor să meargă în locuri de poveste, departe de agitația orașelor.

Au la dispozitiție numeroase castele din Transilvania, ridicate pe domenii întinse și ideale pentru câteva zile de odihnă. Dar oaspeții sunt bineveniți de Paște și în pensiunile cochete din Delta Dunării. Pentru că noile restricții limitează capacitatea de cazare, rezervările trebuie făcute din vreme.

Ne aflăm la Castelul Templul Cavalerilor, la 40 de kilometri de Alba Iulia. Oaspeții au la dispoziție pentru odihnă și relaxare întregul domeniu:

“Turiștii care vin la castel se bucură atât de camerele cu baldachin, cât și de atmosfera pe care o redau camerele transpunându-se în epoca medievală”.

Turiștii care vor să petreacă Paștele la castel, au început deja să facă rezervă

Camelia Goarnă, responsabil castel: “Tariful unei camere este de 400 de lei pe noapte, cu micul dejun inclus. În proporție de 40% sunt deja rezervate”.

Și acest castel vechi, construit în 1860, în localitatea Vințu de Jos, este pregătit pentru musafiri. Domeniul are peste trei hectare.

Citeste intreaga stire pe : https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/cat-costa-sa-petreci-sarbatorile-de-paste-in-transilvania-sau-in-delta-dunarii.html