Klaus Iohannis avertizează toată România! E interzis să faceți așa ceva. Riscul e uriaș

 Klaus Iohannis avertizează toată România! E interzis să faceți așa ceva. Riscul e uriaș

Klaus Iohannis trage semnalul de alarmă. Președintele țării avertizează cu privire la existența acestor virusuri și impactul lor asupra omenirii. Care este cel mai mare pericol la nivel mondial? Avertismentul dur transmis de șeful statului.

Klaus Iohannis avertizează cu privire la aceste virusuri. Care este cel mai mare pericol
Klaus Iohannis a transmis un mesaj de Ziua Mondială a Vieţii Sălbatice.

Mai exact, șeful statului avertizează și susține că abuzurile faţă de animalele sălbatice, chinuirea şi traficarea lor îi expun suplimentar pe oameni la diverse virusuri.

„Astfel de practici cresc riscul apariţiei unei pandemii precum cea de COVID-19, care ne-a bulversat sănătatea şi viaţa în ultimul an. Relaţia de respect cu viaţa sălbatică şi cu mediul înconjurător este esenţială pentru sănătatea noastră”, susţine şeful statului.

Totodată, el a mai subliniat faptul că în prezent, omenirea duce o luptă contra cronometru pentru a găsi soluții privind reducerea emisiilor de gaze și efect de seră.

„Ziua Mondială a Vieţii Sălbatice este un bun prilej de a aduce în atenţia publică nevoia de a conserva speciile de animale şi plante sălbatice. Anul acesta, Naţiunile Unite au propus ca temă centrală pădurile şi rolul lor esenţial în susţinerea vieţii noastre. Pădurile fac parte din patrimoniul nostru natural, protejează biodiversitatea şi sunt cruciale pentru combaterea schimbărilor climatice.

În timp ce omenirea este angajată într-o cursă contracronometru de a găsi soluţii pentru reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră, natura ne oferă o tehnologie de absorbţie a carbonului simplă, sigură şi foarte ieftină: copacii”, a arătat Klaus Iohannis, în mesajul transmis miercuri.

Klaus Johannis, despre implicarea României

Integral pe romaniadeazi.com