Un oraș din SUA a eliminat obligativitatea purtării măștii de protecție, din cauza unei fetițe de 9 ani: „Sunt agresată”

Orașul Sioux Falls din Dakota de Sud va elimina obligativitatea purtării măștii de protecție, după ce o fetiță de 9 ani a trimis o scrisoare consiliului orașului, spunând că a fost „batjocorită” la școală pentru că nu purta mască.

Primarul Paul TenHaken a votat să nu mai prelungească această măsură, în ciuda faptului că sunt raportate sute de cazuri noi de infectare în fiecare zi în stat, în ultima săptămână, transmite independent.co.uk.

Fata a mai spus consiliului că familia ei a fost rugată să părăsească un magazin, deoarece niciunul dintre membri nu purta mască. TenHaken și-a exprimat votul pentru a nu mai prelungi măsura, care va expira sâmbătă, 13 martie.

„Am nouă ani și sunt în clasa a treia. Sunt aici pentru a vorbi despre cum sunt agresată în autobuz și la școală pentru că nu port o mască. Ei au spus că părinților nu le pasă de mine”, a povestit fata.

Mama fetei a declarat în fața consiliului că este mândră de fiica ei și a susținut că obligativitatea purtării măștii nu ar mai trebui prelungită.

Citeste intreaga stire pe : https://stirileprotv.ro/divers/un-oras-din-sua-a-eliminat-obligativitatea-purtarii-mastii-de-protectie-din-cauza-unei-fetite-de-9-ani-zsunt-agresata.html