Câți elevi vor putea merge la școală cu prezență fizică? Ce spune Ministrul Educației

 Câți elevi vor putea merge la școală cu prezență fizică? Ce spune Ministrul Educației

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a dezvăluit câți elevi vor putea merge la școală cu prezență fizică de luni.

Astfel ministrul declară că, de astăzi vor putea merge cu prezență fizică la şcoală cu 450.000 de elevi mai mult faţă de săptămâna trecută, adăugând că dintre aceștia

fac parte și cei aproximativ 80.000 de elevi din localităţi unde rata de infectare cu COVID-19 a scăzut sub 1 la mia de locuitori.

„În şcoli se respectă aceste reguli, ele trebuie să fie respectate pentru că deja avem aproape 2,5 milioane de elevi care pot merge la şcoală cu prezenţă fizică dintr-un total de aproape 3 milioane”, a precizat Cîmpeanu.

Ministrul Educației a anunțat câți elevi vor putea merge în școli cu prezență fizică, de luni

„Mâine vor putea merge la şcoală cu prezenţă fizică cu 450.000 elevi mai mult decât au putut să meargă săptămâna trecută.

Este vorba de elevii claselor terminale care încep şcoala mâine, toţi cu prezenţă fizică, indiferent de scenariu, de rata de infectare, în număr de 370.000,

şi este vorba de un număr de aproape 80.000 de elevi care vor putea începe şcoala datorită scăderii ratei de infectare sub 1 la mie într-un număr de aproape 200 de localităţi”, a afirmat, duminică, Sorin Cîmpeanu, la un post Tv.

Integral pe stirilekanald.ro