O asistentă medicală din Botoșani s-a vindecat de coronavirus, însă… după trei zile

 O asistentă medicală din Botoșani s-a vindecat de coronavirus, însă… după trei zile

O asistentă medicală din Botoșani s-a vindecat de coronavirus, însă a murit după trei zile din cauza altor complicații

O asistentă angajată a Spitalului Județean de Urgență „Mavromati” din Botoșani a murit la câteva zile după ce fusese declarată vindecată de Covid-19

O asistentă din Botoșani a murit după ce s-a vindecat de noul coronavirus

Femeia a fost internată la secția de reanimare a SJU, fiind diagnosticată cu noul coronavirus în urmă cu o lună, însă suferea și de alte boli.

Potrivit botosaninews.ro, asistenta a fost declarată vindecată și a fost transferată la Spitalul Dorohoi, unde a întâmpinat complicații și a murit.

Este încă un tribut pe care personalul medical îl plăteşte în bătălia cu virusul ucigaş. Dumneaei a lucrat ca asistentă medicală pe Laboratorul de explorări funcţionari, iar din anul 2008 ca asistentă şefă în cadrul aceluiaşi laborator al Spitalului Judeţean”, a declarat purtătorul de cuvânt al spitalului, Ioan Asaftei, conform Agerpres.

Asistenta s-a vindecat de coronavirus, conform datelor oficiale, însă a fost transferată la spitalul din Dorohoi pentru că suferea de alte boli secundare, iar specialiștii au vrut să fie stabilizată, potrivit botosaninews.ro.