Aceasta tanara a fost in Iad in timp ce era in moarte clinica. Marturii cutremuratoare: cum arata lumea de dincolo

 Aceasta tanara a fost in Iad in timp ce era in moarte clinica. Marturii cutremuratoare: cum arata lumea de dincolo

adolescenta din Ecuador sustine ca a vazut Iadul in timp ce era in moarte clinica, timp de 23 de ore.

Fata spune ca Iisus i-ar fi spus ca in Iad exista mai multe celebritati. Angelica sustine ca a zarit o femeie inconjurata de flacari, care cersea mila de la Dumnezeu.

Tanara spune ca femeia care indura chinurile din iad era celebra Selena, cantareata asasinata la varsta de 23 de ani. Femeia striga cu disperare sa fie scoasa din flacari si cerea iertare pentru toate pacatele comise pe Pamant.

Fata sustine ca a remarcat acolo mai multe personalitati printre care Michael Jackson si Papa Ioan Paul al II-lea.

O femeie care a stat in moarte clinica 23 de ore vede oameni celebri in Iad: Michael Jackson, Papa Ioan Paul al II-lea si altii

Extras din „Pregatiti-va sa va intalniti pe Dumnezeul vostru” viziune de Angelica Elizabeth Zambrano Mora, 18 ani, Ecuador. Ea marturiseste ca a fost luata de catre Domnul Iisus pentru a vizita Iadul si Cerul, de a vedea oameni celebri in Iad, Gloriile Cerului si viziuni ale extazului si Apocalipsa.

Papa se afla in Iad pentru ca nu credea in existenta lui, iar Michael Jackson a ajuns acolo pentru ca in timpul vietii sale nu a crezut in Dumnezeu si i se inchina Satanei.

In acel moment, Domnul mi-a spus ca erau multi oameni celebri in acel loc.

El a spus:” Iti voi arata o anumita parte a Iadului ” si m-a dus intr-un loc in care puteam observa o femeie care era inconjurata de flacari, foarte chinuita si tipa cersindu-i mila lui Dumnezeu.

El i-a facut semn cu mana si mi-a spus: „Fiica mea, femeia pe care o vezi acolo, inconjurata de flacari, este Selena”. Selena Quintanilla-Pérez a fost cantareata americana, compozitoare, purtator de cuvant, model, actrita si designer de moda.

Ne-am apropiat de ea si am auzit-o cum striga: „Doamne, miluieste-ma, iarta-ma, scoate-ma din locul acesta!” si Domnul s-a uitat la ea si i-a spus: „Este tarziu, este prea tarziu. Acum nu te mai poti pocai.”

Ea m-a recunoscut si s-a intors spre mine,spunand: „Te rog, te rog sa spui omenirii despre acest lucru, te rog sa vorbesti si sa nu taci; Du-te si spune-le sa nu vina in acest loc; du-te si spune-le sa nu asculte melodiile mele si nici sa nu-mi cante cantecele!”

Si am intrebat-o pe Selena: „De ce imi spui asta? de ce vrei sa merg si sa spun asta?”

Si ea a raspuns: „Pentru ca de fiecare data cand canta si asculta cantecele mele, ma chinuiesc si mai mult, iar persoana care face asta, care canta si asculta cantecele mele ,merge pe calea catre acest loc. Te rog spune-le sa nu vina aici; spune-le ca iadul este real!”

Ea incepe sa tipe cand demonii au inceput sa arunce sulite in trupul ei si incepe a spune: „Ajuta-ma, Doamne, ai mila de mine, Doamne!” Si Domnul i-a spus: „Este prea tarziu. ”

M-am indepartat de acel loc plin de cantareti si artisti care cantau si iar cantau – ei nu se opreau sa cante.

Domnul a explicat: „Fiica mea, oamenii care sunt aici trebuie sa continue sa faca ce faceau si pe Pamant la nesfarsit fara odihna, daca nu s-au pocait”.

Dintr-o data, m-am uitat departe si am vazut un numar mare de demoni care varsau un fel de ploaie.

L-am intrebat pe Domnul: „Ce este ceea ce vad eu?” Am crezut ca ploua cu adevarat, dar ma uitam la oamenii in flacari fugind de ploaie si strigand: „Nu! Ajuta-ma, Doamne!”

Ei l-au vazut pe Domnul si au inceput sa strige: „Nu poate fi, nu!”

Demonii radeau si am intrebat din nou: „Ce se intampla?”

Pe masura ce ma uitam, flacarile cresteau si viermii se inmulteau! Nu era apa acolo, era doar pucioasa care a sporit flacarile si durerea fiecarei persoane, iar demonii radeau si le spunea: „Laudati-va si inchinati-va, pentru ca aceasta este imparatia voastra in vecii vecilor!”

L-am intrebat pe Domnul: „Doamne, ce este asta?” Domnul a raspuns: „Aceasta este plata oricarui om care nu s-a pocait”.

Apoi Domnul m-a dus la locul unde era un om foarte cunoscut.

Inainte, am trait viata unei tinere crestine care credea ca orice persoana care moare merge sa traiasca in Ceruri; precum preotii catolici care au tinut slujbele catolice, dar m-am inselat.

Cand Papa Ioan Paul al II-lea a murit, prietenii si verisorii mei mi-au spus ca a plecat in Ceruri.

Toate stirile de la televizor si in multe alte locuri au spus: „Papa Ioan Paul al II-lea a murit, sa se odihneasca in pace. Acum se bucura cu Domnul si cu Ingerii Lui in ceruri ” si am crezut totul, dar m-am inselat.

Si am vazut brusc pe acel om care era chinuit de aceste flacari si i-am privit fata, era Ioan Paul al II-lea!

Domnul mi-a spus: „Uite, fiica mea, omul pe care il vezi acolo este Papa Ioan Paul al II-lea. El este aici in acest loc; el este chinuit pentru ca nu s-a pocait.”

Si am intrebat: „Doamne, de ce este aici? Obisnuia sa predice la biserica.”

El a raspuns: „Fiica mea, cei care practica adulterul, inchinarea la idoli, sunt lacomi si minicinosi, ei nu vor mosteni imparatia mea”.

La care am spus: „Da, stiu ca este adevarat, dar vreau sa stiu de ce este aici, pentru ca obisnuia sa predice catre multi oameni!”

Si el a raspuns: „Da, fiica mea, poate ar fi spus multe lucruri, dar el nu a spus niciodata adevarul asa cum este, desi il stia, el a preferat banii in locul predicilor despre mantuire. El nu a vorbit despre realitate, nu a spus ca Iadul este real, la fel de real ca si Raiul. Fiica mea, acum este aici in acest loc.”

Cand m-am uitat la acest om, el avea un sarpe foarte mare incolacit in jurul gatului de care incerca disperat sa scape.

L-am implorat pe Dumnezeu: „Doamne, ajuta-l!” si el a spus de asemenea, „Ajuta-ma, Doamne; ai mila de mine; scoate-ma din acest loc; Iarta-ma! Ma pocaiesc, Doamne; Vreau sa ma intorc pe Pamant, vreau sa ma intorc pe Pamant sa ma pocaiesc.”

Domnul l-a vazut si i-a spus: „Stiai foarte bine ca locul asta era real „, iar apoi Domnul a spus:” E prea tarziu; nu exista alta sansa pentru tine.”

Atunci Domnul mi-a spus: „Uite, fiica mea, iti voi arata viata acestui om”. Si El mi-a aratat un ecran imens pe care puteam observa cum omul acesta a tinut slujbele catolice pentru multi oameni si cum oamenii erau atat de idolatri.

Domnul mi-a zis: „Uite, fiica mea, sunt multi idolatri in locul acesta. Idolatria nu va salva sufletul. Eu sunt singurul care mantuieste si in afara mea nu se salveaza nimeni. Il iubesc pe pacatos, dar urasc pacatul. Du-te si spune-i omenirii ca-i iubesc si ca trebuie sa vina la Mine.”

Cand Domnul imi spunea aceste cuvinte, am inceput sa vad cum Papa a primit cat era pe Pamant o multime de monede, bancnote – si toti banii i-a pastrat, deci avea multi bani. L-am vazut asezat pe un tron ​​si am putut vedea dincolo de asta cum coabita cu calugarite acolo, cu multe femei, desi nu aveau voie sa se casatoreasca!
Domnul mi-a aratat acesti oameni care traiesc in pacat si Scriptura spune ca niciun desfranat nu va mosteni Imparatia Lui.

Pe cand ma uitam la toate astea, Domnul mi-a spus: „Fiica mea, toate acestea pe care ti le-am aratat ca se intampla si felul in care traia, se intampla la multi alti oameni, printre care multi preoti si papi existenti „.

Domnul mi-a spus: „Fiica mea, du-te si spune oamenilor ca este timpul sa se intoarca la Mine”.

Apoi m-a dus intr-un alt loc in care Dumnezeu a inceput sa imi spuna despre multi alti oameni care ajungeau in Iad.

L-am intrebat: „Doamne, cum ajung ei in acest loc?”

El a raspuns: „Iti voi arata.”

A inceput sa imi arate un tunel. Multi oameni mergeau prin el, legati de maini si de picioare.

Ei carau in spate ceva si erau imbracati in negru si mi-a spus: „Uite fata mea, oamenii pe care ii vezi acolo nu ma cunosc inca. Ce cara in spate este pacatul, du-te si spune-le sa imi dea mie povara lor si Eu le voi da odihna; ca Eu sunt Cel care le iarta toate pacatele lor. “

El a adaugat: „Fiica, du-te si spune-le oamenilor acestia sa vina la mine pentru ca Ii astept cu bratele deschise, altfel vor merge catre Iad.”

Pe masura ce ma uitam la aceasta multime de oameni, I-am spus Domnului: „Doamne, acea persoana de acolo este varul meu; acel tanar este varul meu, Doamne, si acea tanara care coboara este verisoara mea; familia mea vine in acest loc, in Iad!”

El a raspuns: „Fiica mea, ei merg spre acest loc, spre Iad, dar du-te si spune-le ca merg in Iad. Du-te si spune-le ca te-am ales pe tine sa fii martorul Meu.”

L-am intrebat: „Doamne, ce inseamna asta?”

El a raspuns: „Te-am ales ca martor, pentru ca inseamna sa spui adevarul. Trebuie sa mergi si sa spui tot ce ti-am aratat. Daca nu vorbesti si ceva se intampla cu acea persoana, sangele ei va fi pe mainile tale, dar du-te si sa faci asa cum ti-am spus, si atunci acea persoana va fi lasata in voia Mea. Daca persoana nu se pocaieste, atunci responsabilitatea ta va fi ridicata.”

Apoi mi-a spus ca multi oameni celebri mergeau in acel loc, in Iad, oameni celebri si importanti.

Luati, de exemplu, Michael Jackson.

Acest om era un om faimos, un om cunoscut in intreaga lume, dar acest om era un satanist, desi multi nu vad lucrurile in felul acesta, dar este adevarul.

Acest om avea legaminte satanice: El a facut intelegere cu diavolul pentru a obtine faima si a atrage multi fani.

Acei pasi pe care i-a dansat, permiteti-mi sa va spun, ca asa merg dracii in timp ce ii chinuiesc pe oameni in iad.

Exista un pas pe care demonii il fac, alunecand inapoi si fara sa mearga inainte.

Realizeaza acest dans in Iad in timp ce striga; bucurandu-se de durerea pe care o impun acelor oameni.
Permiteti-mi sa va spun ca Michael Jackson este in Iad.

De ce? Pentru ca Domnul m-a lasat sa-l vad.

M-a lasat sa-l vad pe Michael Jackson chinuit in flacari si am plans. De ce? Am plans pentru ca nu este usor sa vedem cum este chinuit acest om si cum tipa.

Si oricine asculta melodiile lui Michael Jackson, oricine canta melodiile lui Michael Jackson si oricine este un fan al lui Michael Jackson, ii permite lui Satana sa il prinda in capcana, ca sa ajunga in Iad.

Acum, renunta la asta in numele lui Iisus! Vrea sa te elibereze, ca sa nu te pierzi. Satana va prinde in capcana, ca sa ajungeti in Iad.

Atunci Domnul mi-a spus: „Fiica mea, sunt si oameni care ma cunosc si ajung in acest loc, in Iad”.

Am intrebat: „Doamne, cum pot oamenii care te cunosc sa vina aici?”

El a raspuns: „Acea persoana care a devenit instrainata de caile mele si acea persoana care traieste o viata dubla”.

Si am zis: „Doamne, cum se poate asta?”

Si mi-a aratat oameni care mergeau in acest loc.

Erau legati de maini si picioare si fiecare purta o haina, dar imbracamintea lor era diferita; nu era neagra, era alba, dar era rupta, patata si incretita.

Si Domnul mi-a spus: „Fiica, vezi cum poporul meu s-a indepartat de mine, dar Fiica, vreau sa iti spun ca nu vin pentru acest popor. Eu vin pentru un popor sfant, gata, fara cusur, fara zbarcituri si fara pata. ”

Si a adaugat: „Du-te si spune-le sa se intoarca pe vechile cai.”

Apoi am inceput sa vad pe multi dintre unchii mei si pe multi oameni care au plecat de la caile Domnului.

Si Domnul mi-a spus: „Du-te si spune-le ca ii astept sa-mi predea mie povara pacatului si le voi da odihna”.

El a plans cand a spus: „Fiica mea, vin in felul acesta. Du-te si spune-le unchilor tai; du-te si spune-le rudelor tale ca vin in acest fel! Fiica mea, multi nu va vor crede, dar eu sunt marturia voastra credincioasa. Nu te voi parasi niciodata si chiar daca nu te cred, du-te si spune-le adevarul, caci sunt cu tine. De asemenea, va voi arata, cum ajung oamenii in acest loc.”

Si m-a dus intr-un tunel unde erau mii de oameni care se prabuseau in abis.

Nu erau doar o mie sau doua mii; erau la fel de multi ca nisipul marii, fara de sfarsit si cadeau in fiecare secunda! Au cazut ca un nisip aruncat pe jos. Sufletele lor cadeau rapid si Domnul plangand cu tristete mi-a spus: „Fiica, asa piere omenirea; acesta este modul in care se pierde! Si El suspinand a spus: „Fiica, ma doare sa vad cum omenirea piere”.

Sursa: bzi.ro