Prima reacție a lui Raed Arafat, după ce România a înregistrat cifre alarmante în situația coronavirusului! Medicul știe care e motivul!

 Prima reacție a lui Raed Arafat, după ce România a înregistrat cifre alarmante în situația coronavirusului! Medicul știe care e motivul!

România a înregistrat astăzi cel mai ridicat număr de infectări cu coronavirus în doar 24 de ore de la începutul pandemiei! 555 de noi cazuri de persoane diagnosticate! Prima reacție a lui Raed Arafat!

  • Cel mai ridicat număr de cazuri de coronavirus în ultimele 24 de ore.
  • Prima reacție a lui Raed Arafat.
  • Medicul declară că nu s-au respectat regulile

După ce România a înregistrat cel mai ridicat număr de coronavirus din ultimele 24 de ore până în acest moment, de la începutul pandemiei, Raed Arafat vine și cu prima reacție. Medicul știe motivul pentru care s-a întâmplat acest lucru.

Raed Arafat, prima reacție după ce România a înregistrat cel mai ridicat număr de infectări în 24 de ore!

Astăzi, România a înregistrat cel mai ridicat număr de la începutul pandemiei de coronavirus în țara noastră în ceea ce privește infectările în decursul a 24 de ore. Astăzi, Grupul de Comunicare Strategică a anunțat că 555 de noi cazuri de infectare au avut loc de la ultimul bilanț, iar numărul total a depășit 30.000 de cazuri, mai exact 30.175!

În direct la Digi24, Raed Arafat a vorbit despre această situație alaramantă cu care România se confruntă în aceste momente.

”Lipsa respectării unor reguli decât de unele părți din populație. Creșterea e destul de semnificativă, vedem că e o creștere continua, trendul este în creștere, singura populație e ca populație să se convingă că trebuie să respecte regulile care li s-au solicitat și să nu asculte toate campaniile care îi îndeamnă să nu respecte aceste reguli. Fie să nu poartă mască în spațiile de transport în comun. Deci astea sunt probleme serioase ce vor duce la creșteri mai departe.” a spus Raed Arafat la Digi24.

Mai mult de atât, Raed Arafat a ținut să precizeze că este sigur că numerele vor fi în creștere dacă nu vor începe să se respecte regulile.

Sursa: spynews.ro

Enable Notifications    OK No thanks